het laatste avondmaal op donderdag 18 april 2019

Ik ben bezig met een diorama die zich afspeelt in de kroeg. Ik gebruikte in mijn dio’s figuren van 11 cm, nu is het zo dat in die serie niet veel zittende mensen voorkomen die ik kan gebruiken in de kroeg. In de 9 cm figuren is dat wel het geval. Het laatste avondmaal thema heeft genoeg zittende figuren, nu gebruik ik niet alle figuren straks. Omdat het witte donderdag is en ik Jesus met zijn decipelen toch heb, gebruik ik ze maar voor een fotosessie op deze witte donderdag.

het laatste avondmaal

    het laatste avondmaal

er wordt weer een nieuw vat opgehaald

de kelder

een gezellige drukte

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.