Avalon-fantasy-gallery 2

Ik wens jullie veel kijk plezier in deel 2

Effe wachten…..pizza

Wie lust er geen pizza! Ik wel. André van Duin heeft er zelfs een liedje over gezongen, daar heb ik deze diorama naar vernoemd. In verhouding heb ik er lang over gedaan. (corona jaar 2020) In principe is het een dubbele voorstelling. De voorkant en de achterkant is gebruikt. Binnen wordt er brood en pizza gebakken en buiten wordt deze dan genuttigd. Figuren komen weer van Ashtown, evenals de kruiken en de dieren. Het brood heb ik zelf gemaakt. Ook het vlees, bloem- en meelzakken, pizza’s. De ovendeuren zijn van echt metaal en is te koop bij Ashtown. Onze kat ligt er ook vaak zo bij als het even kan. Opa en oma wachten rustig af op een bankje, een glaasje melk wordt gebracht. Er is overvloed aan eten en drinken.

© 2017 AVALON | Natuurlijk Genieten