musicale intermezzo

Ik heb weer met veel plezier aan deze diorama gewerkt. Het huis is gedeeltelijk opgebouwd met hout en kurk plaat. Ik heb hout gebruikt omdat ik dat toch heb liggen en voor mij goedkoper is dan kurk plaat. Je spaart weer kurkplaat steenmotief uit wat je weer kunt gebruiken in een volgend diorama.

Schaapscheerder

Mijn nieuwste diorama. Schaapscheerder. Veel met vegetatie gewerkt. Geen muursteen geplakt.

vogelvlucht

April 2022 nieuwe diorama

Er is weer een diorama af. Een country house. Beneden een binnenplaats en boven een kamer.

Binnenkort komen er weer meer foto’s op de website.

Maart 2022-Nieuwe diorama

Er is weer een diorama af. Dit keer weer met romeinse soldaten bij een toren. De figuren zijn 9 cm hoog. Binnenkort komen er meer foto’s op de website.

 

 

 

 

 

 

 

kerstshow 2021/3

Donderdagavond 23 december is er geen kerst show i.v.m. het halen van de boosterprik

kerst 2021/2

IK heb besloten dat er geen koffie en thee geschonken wordt tijdens de kerst show bij mij.
Mondkapje verplicht en handen ontsmetten. Vervelende maatregelen maar het zijn uiteindelijk landelijke maatregelen om corona onder controle te houden en verdere besmettingen tegen te gaan.
Misschien wordt het minder gezellig maar het bekijken van de kerst show heeft daar niet onder te lijden. Kan me voorstellen dat er mensen zijn die het een jaartje overslaan, ik zal foto’s maken en die op de website zetten.

KERST 2021/1

Ik ben benieuwd hoe de kerstshow dit jaar verloopt. Het zal mij niets verbazen als er verlenging komt van de corona maatregelen. Ik denk dat het verstandig is dat ik geen koffie en thee ga schenken en zal het bezoek op afspraak moeten komen. Of vol is vol. 4 personen per keer naar binnen. Het is natuurlijk ook de vraag gaan mensen er op uit. Het is relatief klein natuurlijk bij mij. Ik heb nu 3 ruimten waar de boel uitgestald is. Ik ga in ieder geval door met het opbouwen. Er komt dan een filmpje met foto’s op de website.

KERST 2021

Avalon komt dit jaar weer in kerstsfeer. Verschillende kamers worden versierd. Het wordt anders dan voorgaande jaren. De Tai Chi oefenruimte wordt erbij betrokken. Hier worden de kerst diorama’s tentoongesteld. Ik ben zelf ook benieuwd hoe de vernieuwde nostalgische woonkamer er uit komt te zien.

Hier de bezoekerstijden

Vr. 17 dec. van 15.00 – 17.00 uur

Za. 18 dec. van 19.00 – 21.00 uur

Zo. 19 dec. van 15.00 – 17.00 uur

Ma. 20 dec. van 15.00 – 17.00 uur

Do. 23 dec. van 14.00 – 16.00 uur

                      van 19.00 – 21.00 uur

Als het niet mogelijk is op deze tijden te komen, neem dan contact op met mij.

stilte tuin 6 juli 2021

In de stilte tuin is de indeling wat veranderd.

Alles is volgroeid er is een besloten ruimte ontstaan, je voelt je omarmt door de planten en de TAO.

 

nieuwe woonkamer

Ik heb de nieuwe nostalgische woonkamer af. Hier een paar foto’s vanuit een andere hoek. Misschien dat ik nog deze zomer de tuin open stel en dan zijn de nostalgische kamers ook te zien. Het wel of niet van de tuin open stellen hangt allemaal af hoe het gaat met de corona cijfers.