Verkoop inmaakproducten.
Een gedeelte van de oogst maken wij in. Jam’s en heerlijke chutney’s:
Een gedeelte van de oogst maken wij in. Jam’s en heerlijke chutney’s:
Onze jam wordt altijd gemaakt met een biologisch geleermiddel en biologische rietsuiker. Ten opzichte van traditionele jam gebruiken wij slechts een kwart van de hoeveelheid suiker, dus 250 gram suiker op een kilo fruit.
Deze jam wordt ook gemaakt met een biologisch geleermiddel en gezoet met agavesiroop of appeldiksap en soms een beetje stevia.
De komkommers worden met biologische rietsuiker ingemaakt als zoetzuur als begeleider van bijvoorbeeld oosterse gerechten met pepertjes, kurkuma, gember ed in verschillende variaties.
De augurken worden ingemaakt met biologische rietsuiker als zoetzuur met traditionele inmaakkruiden maar ook in variaties.
Onze chutneys worden altijd gezoet met biologische rietsuiker. Meestal hebben de volgende smaken:
De jams en inmaakproducten zijn overwegend het hele jaar door verkrijgbaar.
Bijzondere smaken zijn o.a.: